Mangal Döner yeni şubesini açtı

1974 0

Mangal Döner yeni şubesini Köln şehrinin Kalk semtinde açtı.

Almanya Milli Takımının yanı sıra, iki sezon da Galatasaray’da forma giyen futbolcu Lukas Podolski, Salih ve Metin Dağ kardeşler ile Köln’de yeni bir döner büfesi açtı.

Köln’ün Kalk semtinde yapılan açılışa Japonya’da top koşturan Podolski antrenman ve maç yoğunluğu nedeniyle katılamadı.

Podolski’nin ortağı ve Weidengasse’daki Mangal Restoranın sahibi Metin Dağ, uzun yıllar gastronomi sektöründe hizmet verdiklerini ve ünlü futbolcu Podolski ile birlikte açtıkları diğer restoranların dolup taştığını, yüksek talebe yeni şubelerle yanıt vermeye çalıştıklarını söyledi.

Metin Dağ, “İlginin yoğun sebebi başta kaliteden taviz vermememiz. Döner ekmeğimizi kendimiz taze yapıyoruz. Dönerimizin lezzeti artık sadece Köln’de değil çevre şehirlerde de biliniyor ve uzak yerlerden dönerimizi yemeye geliyorlar.” dedi.

Japonya’daki maçları nedeniyle ortakları Podolski’nin gelemediğini ifade eden Dağ, önümüzdeki günlerde kendisi gelince yeni şubelerinde hayranları için bir imza günü düzenleyebilecekleri müjdesi verdi.

“Mangal Döner and Lukas Podolski” adlı büfenin açılışının ardından döner satın almak için gelenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Related Post

Dünyanın en güçlü pasaportu hangisi?

Posted by - 4. Februar 2017 0
Dünyanın en güçlü ve en güçsüz pasaportları sıralaması açıklandı. Henley and Partners Firması’nın yaptığı araştırmaya göre; AB vatandaşları rahatlıkla bütün…