Almanya’nın Düren kentinde Türk derneğine molotoflu saldırı

339 0

Almanya’nın Düren kentinde bulanan Almanya Türk Federasyonuna bağlı Düren Ülkü Ocağı kimliği belirsiz kişilerce molotof kokteyliyle  saldırı düzenlendi.
Gece saat 2.30 civarında görgü tanıklarının ifadelerine göre iki kişinin düzenlediği saldırıda can ve mal kaybının olmadığı açıklandı.
Düren Ülkü Ocağı Başkanı Yaşar Dellal yaptığı açıklamada gece geç saatlerde iki kişinin molotof kokteyle saldırı gerçekleştirdiğini söyledi. Dellal, “Korona virüsü tedbirleri kapsamında derneğimiz zaten kapalıydı. İki kişi önce rögar kapaklarını söküp derneğimizin camına atıp kırıyor. Daha sonra iki molotof kokteylini atıyorlar. Birisi içeri derneğe düşüyor, diğeri ise camın çerçevesine çarpıyor. Komşular içerideki yangını görünce bize haber verdiler” dedi. Hasarın ne kadar olduğunu bilemediklerini söyleyen Dellal, polisin ve itfaiyenin incelemelerini yaptıklarını söyledi.

Related Post

Avrupalı Denizlililer hayır kahvaltısında buluştu

Posted by - 3. Februar 2020 0
Avrupa Denizlililer Derneği’nin Almanya’nın Leverkusen şehrinde düzenlediği hayır kahvaltısına Denizliler yoğun ilgi gösterdi. Denizli’de ihtiyaç sahibi ilkokul çocuklarının kıyafet ihtiyacını…

10 Kasım’da Atatürk anıldı

Posted by - 10. November 2019 0
Türkiye’nin Köln Başkonsolosluğunda düzenlenen törenle, aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun şahsında dava ve silah…