Almanya’nın Düren kentinde Türk derneğine molotoflu saldırı

363 0

Almanya’nın Düren kentinde bulanan Almanya Türk Federasyonuna bağlı Düren Ülkü Ocağı kimliği belirsiz kişilerce molotof kokteyliyle  saldırı düzenlendi.
Gece saat 2.30 civarında görgü tanıklarının ifadelerine göre iki kişinin düzenlediği saldırıda can ve mal kaybının olmadığı açıklandı.
Düren Ülkü Ocağı Başkanı Yaşar Dellal yaptığı açıklamada gece geç saatlerde iki kişinin molotof kokteyle saldırı gerçekleştirdiğini söyledi. Dellal, “Korona virüsü tedbirleri kapsamında derneğimiz zaten kapalıydı. İki kişi önce rögar kapaklarını söküp derneğimizin camına atıp kırıyor. Daha sonra iki molotof kokteylini atıyorlar. Birisi içeri derneğe düşüyor, diğeri ise camın çerçevesine çarpıyor. Komşular içerideki yangını görünce bize haber verdiler” dedi. Hasarın ne kadar olduğunu bilemediklerini söyleyen Dellal, polisin ve itfaiyenin incelemelerini yaptıklarını söyledi.

Related Post

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Posted by - 16. Juli 2018 0
İSKENDER GÜNGÖR Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından hain darbe girişiminin ikinci yılı nedeniyle „15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü“ anma…

Meydana ‚Cami Meydanı‘ adı verildi

Posted by - 5. Juli 2019 0
Almanya’nın Aachen şehrindeki Yunus Emre Camisi’nin bulunduğu meydana ‚Cami Meydanı‘ ismi verildi. Almanya’nın Aachen şehrindeki Yunus Emre Camisi’nin bulunduğu meydana…