Kacatepe çifti 70 yıllık evliliğin sırrını açıkladı

597 0

Almanya’nın Köln kentinde yaşayan Behice ve Ahmet Kocatepe 70 yıldır aynı yastığa baş koyuyor. Birbirlerini hala ilk günün heyecanıyla sevdiklerini söyleyen çift, gençlere tavsiyelerde bulundular.

87 yaşındaki Behice ve 93 yaşındaki Ahmet Kocatepe çifti mutluğun sırrının birbirlerine gösterdikleri anlayış ve sevgi olduğunu dile getirdiler. Yalan söylemenin birlikteliklerinin sonunu getirdiğini söyleyen çift, sağlıklı yaşamanın da uzun birlikteliğe katkı yaptığını belirttiler.

Türk ve Alman basının yoğun ilgi gösterdiği çifte Köln Belediyesi yetkilileri belediye başkanı adına tebrik mesajı verdi.

İstanbul’dan Erzuruma askerlik yapmaya giden Ahmet Kocatepe, Behice hanım ile bu şekilde tanışıyor. Ahmet beyin 4 yıl süren askerliğinin bitmesini bekleyen Behice Kocatepe ’’ilk gördüğümde beğendim ve 4 yıl bekledikten sonra kavuştuk’’ dedi.

55 yıldır Almanya’da bulunan ve Köln’de bir fabrikada çalışan Ahmet Kocatepe „İki çocuğumuz var, torunlarımız var, hepsi Almanya’da doğup büyüdü. Yaşantımızın çoğu Almanya’da geçti. Yaşam gayet güzel. İnsanların yaşamlarını güzel yapmaları da zindan etmeleri de kendi ellerinde.“ dedi.

Related Post

Erkeklere sünnet yasaklanıyor

Posted by - 19. Februar 2018 0
İzlanda erkek sünnetini yasaklamaya hazırlanıyor. Sputnik’de yeralan habere göre Müslümanlar ve Yahudiler için ortak bir dini ritüel olan erkek sünnetini…

Evde Hayat Var

Posted by - 27. März 2020 0
şin ciddiyetini anlamayıp hala sokağa çıkanlara bir önerim var; evde oturup TV izlemek, yoğun bakımda tavanı izlemekten daha iyidir.

Leave a comment