Et Manus Köln’de 5. Şubesini açtı

89 0

KÖLN – Almanya’nın Köln şehrinde Burger ve Hot Dog sektörünün iddalı iş adamları Hasan ve Yasin Birel kardeşler 5. Şubelerini açtılar.
Köln Arcaden alışveriş merkezinde açılışı yapılan Et Manus’a, ünlü müzisyen Cankan, Dünya şampiyonu ünlü boksör Şükrü Altay, 6.5 milyon takipçisi olan Tiktok fenomeni Karina ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Metrelerce kuyruğun oluştuğu açılışta adeta izdiham yaşandı. Sektörde kısa zamanda büyümeye devam etmekte olan Et Manus sahipleri Hasan ve Yasin Birel kardeşler çok yakında tüm Almanya genelinde şube sayılarının aratarak devam edeceğini fade ettiler.

Açılışta yaşanan yoğunluk ve büyük ilgiden memnun kaldıklarını belirten Hasan Birel, ‘’ Günlük özenle temin ettiğimiz helal etleri ve kendimize has yaptığımız hamburger ve soslarımızı müşterimizin beğenisine sunmaktayız. Kaliteli lezzetten ödün vermeden yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde çok şükür bugün itibari ile 5. Şubenin açılışını yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıldaki hedefimiz şube sayımızı Almanya geneline yayarak en az 30 ‘a çıkartmaktır. Hali hazırda yapımı tamamlanan Köln Nippes, Ehrenfeld, Mülheim, Deutz, Pulheim Bahnhof, Hamburg ve Kiel şehirlerinde çok yakında faliyete geçiyoruz. Lezzetli ve helal Hamburgerin vazgeçilmez tadını almak isteyen müşterilerimizi bekliyoruz. Bu arada gerek bizimle çalışmak isteyen gerekse bayilik almak isteyen yatırımcılarımızı da bekliyoruz’ dedi.

Açılışa katılan şarkıcı Cankan ve ünlü Türk boksör Şükrü Altay ‘da yedikleri Burger’den aldıkları lezzet ve tadın muhteşem olduklarını belirterek Birel kardeşlere hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Related Post

Duisburg’da çifte bayram sevinci

Posted by - 25. April 2023 0
Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti Duisburg şehrinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Merkez Camii’nde çifte bayram sevinci yaşandı. Duisburg…

Almanya’da camiye taşlı saldırı

Posted by - 4. April 2021 0
Almanya’nın Aşağı Saksonya Eyaleti Hildesheim kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Selimiye Merkez Camii, kimliği belirsiz kişinin taşlı…