Başkonsolos Kaya’dan DM Logistik’e ziyaret

380 0

Türkiye Cumhuriyeti Köln Başkonsolosu Turhan Kaya, Logistik sektöründe Almanya’nın önde gelen firmalarından DM Logistik firmasını ziyaret etti.

DM Logistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın’ı özellikle bünyesinde bulundurduğu çok sayıda çalışanı ile yaptıkları başarılı çalışmalardan ötürü kutlayan T.C Köln Başkonsolosu Turhan Kaya, ‘‘ Gördüğüm kadarı ile genç ve dinamik personelinizle birlikte şirketinizi büyütmüşsünüz. Sizler gibi bir çok Türkiye kökenli iş adamının, Almanya ekonomisine olan katkısını görmek ve başarılarına bire bir şahit olmak bizler için gerçekten gurur vermektedir. Şahsımda sizleri tebrik eder ve aynı zamanda mesleki eğitim konusunda da gençlerimize yeni kapılarak açarak onların geleceğe daha sağlam adım atmalarına olanak sağlayacağınıza inandığımı belirtmek istiyorum ‘‘ dedi.

Köln Başkonsolosu Turhan Kaya’nın ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren DM Logistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın ,‘‘ Ziyaretinizle başta şahsım ve arkadaşlarımızı onurladırdığınızdan ötürü size sonsuz teşekkürlerimi sunarım ‘‘ dedi.

Şirket hakkında da bilgiler veren Yalçın, ‘‘ 2008 yılından buyana sektörde faaliyet gösteriyoruz. Ben ve beraberimde 2 personelimiz ve 1 aracımızla kurduğumuz şirketimiz, şükürler olsun 1300 çalışanımız ve binin üzerinde aracımızla E – Ticaret şirketlerinin paketlerinin dağıtımını yapmaktayız. 2021 yılı itibari ile ilk olarak Bochum şehri ile başladığımız dağıtım ağını genişleterek başta Düselldorf , Dortmund, Berlin,Dresden , Frankfurt, Duisburg, Essen ve Köln şehirlerininde içinde bulunduğu toplam 19 şehirdeki bölgelerinin dağıtımını üstlenerek sektörün öncü firması haline geldik ‘‘dedi.

Related Post