Beşiktaş Almanya Derneğinden Şampiyonluk Kutlaması

291 0

– İSA AKSOYLU

Almanya’nın Köln şehrinde bulunan ‚ Beşiktaş Almanya Derneği geçtiğimiz sezon Türkiye Süper Lig şampiyonu olan takımları için‘‘ 16. Şampiyonluk Kutlama Gecesi ‘‘ düzenledi.

Köln şehrindeki Germania Teras’da düzenlenen geceye Türkiye Cumhuriyeti Köln Başkonsolusu Turhan Kaya, Troisdorf Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Zorlu Köln Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve seçkin davetliler katıldı.

Korana kısıtlamaları nedeniyle gecikmeli de olsa düzenlenen şampiyonluk kutlamasında konuşan Köln Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Beşiktaş’ın lig ve Ziraat kupası başarısı için davete katılanlara teşekkür ederek çalışmaları hakkında kısa bilgi verdi.
Mehmet Çoban, 2015 yılında kurdukları derneğin sosyal çalışmalar içerisinde çeşitli faaliyetler yaptığını ifade etti. Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin Siirt kentinde ihtiyaç sahibi çocuklara mont ve bot yardımı yaptıklarını pandemi döneminde üniversite öğrencilerine kapılarını açtıklarını belirtti.

Gecede selamlama konuşması yapan TC. Köln Başkonsolosu Turhan Kaya,‘‘ Bugün burada bulunmaktan ötürü çok büyük mutluluk duyuyorum. Sadece Beşiktaş‘ın Şampiyonluğu kutladığı için değil, aynı zamanda Almanya Türk toplumunun üyeleri ile bir arada olmaktan çok memnuniyet duyorum. Aslında futbol bir araya gelmek için çok güzel bir vesile ancak aynı zamanda insanları birleştiren bir şey. Bu bakımdan sayın Başkan ve bütün Beşiktaş üyelerini kutlamak istiyorum. Sosyal bir vazifesi olan bir dernek ve bunu bu şekilde devam ettirip Almanya’da ki Türk Toplumunun birliktelik ve beraberliğini güclendirmek için çalışmalarında başarılar diliyorum ‘‘dedi.

Düzenlenen gecede ayrıca Sergen Yalçın ve tüm Beşiktaşlı futbolcuların imzalı forması yapılan açık artırmada satılırken,İstanbul Beşiktaş spor kulübünün derneklerden sorumlu başkanı Hakan Daltaban ‘da canlı yayına katılarak Köln Derneğini yaptığı faaliyetlerden dolayı tebrik etti.

Related Post

Evde Hayat Var

Posted by - 27. März 2020 0
şin ciddiyetini anlamayıp hala sokağa çıkanlara bir önerim var; evde oturup TV izlemek, yoğun bakımda tavanı izlemekten daha iyidir.