Sosyal mesafeli 1 Mayıs gösterisi

429 0

Almanya’nın Köln kentinde çeşitli semtlerde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle gösteriler düzenlendi.

Sosyal mesafenin korunarak 25 kişinin katılımı şartı ile izin verilen gösteriye, irkçı bir grubun katılması nedeniyle polis müdahale ederek gösteriyi bitirdi.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı gösteride “Naziler defolsun“, “Sağlık çalışanlarına daha fazla ücret“, “Ev kiraları düşürülsün“ yazılı pankartlar ve dövizler taşındı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gösteriye daha soradan katılan ve koronavirüsün olmadığını idda eden ırkçı grup ile göstericilerin tartışması sonrasında polis gösteriyi bitirdi.

Alman Sendikalar Birliği (DGB) merkezi gösterisini koronavirüs salgını nedeni ile bu yıl iptal ettiğini açıkladı. Almanya’nın çeşitli kentlerinde sosyal mesafe şartı ve maske takmak koşulu ile bir çok protesto gösterileri tertiplendi.

Related Post

Türkiye’den gelenlere test zorunluluğu

Posted by - 25. Dezember 2020 0
Almanya’ya Türkiye’den gelenler için test sonucu getirme zorunluluğu getirildi. Almanya’da Türklerin yoğun yaşadığı Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nde riskli bölgelerden gelenlere koronavirüs…

IPhone Android’den daha iyi

Posted by - 1. August 2017 0
Google sorumlusu Vic Gundotra IPhone’nin kullandığı IOS işletim sisteminin Andorid’den daha iyi olduğunu idda etti. GooglePlus ve Google mobil departmanının…