Köln Başkonsolosu üniversiteli gençleri ağırladı

556 0

Türkiye’nin Köln Başkonsolosu B. Ceyhun Erciyes, üniversiteli gençleri yeni yıl kahvaltısı programında Başkonsolosluk konutunda ağırladı. Eğitim Ataşesi Prof.Dr. Mustafa Gençer’in de hazır bulunduğu programa, Almanya’ya lisans ve lisans üstü programlarında okumaya gelen gençler dahil 100 civarında öğrenci katıldı.

Erciyes konuşmasında, öğrencilerimizin birbirileriyle temas ve dayanışma içinde olmalarının önem taşıdığını, Başkonsolosluklarımızla temas etmekten çekinmemelerini, imkanlar ölçüsünde kendilerine herzaman destek olmaya hazır olduğumuzu, gençlerimize güvendiğimizi ve gençlerimizle gurur duyduğumuzu, gençlerimizin Türk ve Alman toplumlarını daha ileriye taşıyacaklarını ve Türkiye ile Almanya arasındaki dostluğu pekiştireceklerini vurguladı.

Eğitim Ataşesi Prof. Dr. Mustafa Gençer de, Eğitim Ataşeliği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Köln’de 3-4 Nisan 2020 tarihinde düzenlenecek “TalentforBIZ” kariyer fuarını ve YTB’nin Türkiye Bursları programı hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Related Post