Minik Suffa öğrenci grubundan huzurevi ziyareti

899 0

Düsseldorf – Duisburg Wanheimerort DİTİB Ayasofya Camii ‘Minik Suffa’ öğrenci grubu DRK Duisburg Çokkültürlü Huzurevini ziyaret ettiler.


‘Minik Suffa’ öğrenciler gurubu, din görevlisi Havva Öztürk ve veliler eşliğinde ziyaret ettikleri, yaşlılar huzurevinde yetkililer ve huzurevi sakinleri tarafından karşılandılar. Çocuklar kendilerini tanıttıktan sonra, huzurevi sakinlerine ilahiler ve çocuk şarkıları okudular.
Ziyaret çocukların kendi elleriyle yapıp takdim ettikleri hediyelerin ve güllerin sunumu ve huzurevi sakinleri ile sohbet eşliğinde yapılan kahvaltı ile son buldu.


Wanheimerort DİTİB Ayasofya Camii din görevlisi Havva Öztürk ‘Derslerimizde bir süredir yaşılara vefa ve saygı konusunu işliyoruz. Bu vesileyle öğrencilerimiz ve velilerimizle yaşlılar huzurevini ziyaret etmeye karar verdik. Öğrencilerimiz yaşlılarla tanışma, onlara vefa duygularını gösterme imkanı buldular. Bu ziyaretleri sürekli hale getireceğiz. Cemiyetimiz öğrencilerimizin, çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimleri hususunda çok hassas davranmakta ve manevi, moral ve etik değerlerimizi yaşatmakta kararlıdır. Programlarımız devam edecektir’ dedi.

Veliler adına açıklama yapan Derya Öte ve Gülüzar Keleş’de cemiyet olarak yaşılara vefa örneğini sergilemek ve çocuklarımıza değerlerimizi öğretmek için programı düzenlediklerini belirtip yoğun katılıma teşekkür ettiler.

Ercüment Aydın / Duisburg

Related Post

Az tatil ömrü kısaltıyor

Posted by - 30. August 2018 0
30 yıl boyunca toplanan veriler yeterli uzunlukta tatil yapmamanın kişinin ölme riskini artırabildiğini ortaya koydu. Yapılan bir araştırmaya göre bir…

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Posted by - 23. Februar 2018 0
Başarılı her iki öğrenci için Köln Başkonsolosluğunda yapılan törende Başkonsolos Barış Ceyhun Erciyes, Konsolos Naği Tayru, Eğitim Ateşesi Prof. Dr.…