“Asimilasyona uğramak olmak istemiyoruz“

648 0

Almanya’da faliyetlerini sürdüren Yenilik ve Adalet Partisi (BİG) Kadın Kolları Köln kentinde yaptıkları bir toplantı ile çalışmaları hakkında bilgi verdi.
BİG Partisi Kadın Kolları sorumlusu Özlem Üstündağ ’’Uyumdan yana herkesi sevgiyle kucaklayan bir partiyiz. Asimilasyona uğramak olmak istemiyoruz. Yabancılar Almanya için bir kültürel zenginliktir. Almanya’da bir çok ülke vatandaşlık hakkı tanınırken en büyük kitleyi oluşturan Türklere bu hakkın tanınması doğru değil. Bu ülkede yaşıyorsak vergi veriyorsak bu hakkın bize tanınması için çalışacağız’’ dedi.

Almanya genelinde teşkilatlanma çalışmalarını genişlettiklerini belirten Üstündağ, kendileri için önemli olan değerlerin başında ırkçılığa karşı, hak, kimlik değerleri geldiğini söyledi. Almanya’da değerler erezyonu yaşanıyor. Parti olarak herkesin hakkını korumak zorundayız’’ dedi.

Almanya’daki büyük sorunların başında ırkçılığın geldiğini ifade eden Üstündağ’’ bu sorunu sürekli gündeme getiren bir partiyiz. Bunlarla mücadele etmeye devam edeceğiz. Irkçılar tarafından saldırıya uğrayan ailelere destek veriyoruz.’’diye konuştu.

Related Post

Zorla evlendirildi 13 kişiyi öldürdü

Posted by - 13. Februar 2018 0
Pakistanlı bir kadın, zorla evlendirildiği kocasına ve ailesine servis ettiği içeceğe zehir karıştırdı, 13 kişi yaşamını yitirdi. Eylül ayında ailesi…

Mangal Döner yeni şubesini açtı

Posted by - 16. Mai 2019 0
Mangal Döner yeni şubesini Köln şehrinin Kalk semtinde açtı. Almanya Milli Takımının yanı sıra, iki sezon da Galatasaray’da forma giyen…