“Asimilasyona uğramak olmak istemiyoruz“

644 0

Almanya’da faliyetlerini sürdüren Yenilik ve Adalet Partisi (BİG) Kadın Kolları Köln kentinde yaptıkları bir toplantı ile çalışmaları hakkında bilgi verdi.
BİG Partisi Kadın Kolları sorumlusu Özlem Üstündağ ’’Uyumdan yana herkesi sevgiyle kucaklayan bir partiyiz. Asimilasyona uğramak olmak istemiyoruz. Yabancılar Almanya için bir kültürel zenginliktir. Almanya’da bir çok ülke vatandaşlık hakkı tanınırken en büyük kitleyi oluşturan Türklere bu hakkın tanınması doğru değil. Bu ülkede yaşıyorsak vergi veriyorsak bu hakkın bize tanınması için çalışacağız’’ dedi.

Almanya genelinde teşkilatlanma çalışmalarını genişlettiklerini belirten Üstündağ, kendileri için önemli olan değerlerin başında ırkçılığa karşı, hak, kimlik değerleri geldiğini söyledi. Almanya’da değerler erezyonu yaşanıyor. Parti olarak herkesin hakkını korumak zorundayız’’ dedi.

Almanya’daki büyük sorunların başında ırkçılığın geldiğini ifade eden Üstündağ’’ bu sorunu sürekli gündeme getiren bir partiyiz. Bunlarla mücadele etmeye devam edeceğiz. Irkçılar tarafından saldırıya uğrayan ailelere destek veriyoruz.’’diye konuştu.

Related Post

Patatese yüzde 35,5 zam

Posted by - 18. Dezember 2021 0
Almanya’da enflasyon artışı 30 yılın en yüksek seviyesine ulaşmış bulunuyor. Enflasyon oranı bir önceki yılın Kasım ayına göre yüzde 5,2…