7 KUBBELİ CAMİ İZNİ VEREN BELEDİYE BAŞKANI İFTARDA

528 0

İSKENDER GÜNGÖR

Brühl Belediye başkanı Dieter Freitag 7 kubbeli Brühl camisi yararına yapılacak kermese Alman vatandaşlarını davet etti.

Kısa adı (IGMG ) olan İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatlarına bağlı Brühl cami verdiği kurumsal iftar yemeğinde şehirdeki Alman resmi ve tüzel yöneticileri ağırladı.

Davete Brühl Belediye Başkanı  Dieter Freitag da katıldı. Yemek öncesi kaba inşaatı biten 7 kubbeli tamamı eksiksiz bir külliye zenginliğinde yeni yapılan Brühl cami inşaatı misafirlere gezdirildi.

Cemiyet Başkanı Osman Düzgün yapım müsadesi ruhsatını veren Belediye başkanına inşaatı gezdirerek yapım çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. İftar yemeği öncesi davetlilere selamlama konuşmasıyla hitab eden  Brühl Belediye Başkanı Dieter Freitag iftar davetine teşekkür etti. Panodaki kermes ilanını gören Brühl Belediye Başkanı Freitag salonda bulunanları ramazan bayramı sonrası cami yararına yapılacak olan kermese davet etti. Naim Çolaklının okuduğu akşam ezanıyla iftar yemeğine geçildi.

Related Post

DİTİB’de sertifika töreni

Posted by - 22. Mai 2019 0
DDİTİB Eğitim-Araştırma ve Yayın Hizmetleri Müdürlüğü, Almanya’da yaşayan ve Almanca olarak İslam’ın temel öğretileri ile ilgili bilgi edinmek isteyen Müslümanlara…