KÖLN FATİH CAMİ İDARECİ VE AİLELERİYLE EİFEL’DA KAMPDA BULUŞTU

487 0


İSKENDER GÜNGÖR

Almanyanın Köln kentinde bulunan Milli Görüş Fatih cami idarecilere yönelik yatılı aile semineri düzenledi. Bad Münstereifel gençlik tesislerinde yapılan eğitim kampına yaklaşık 55 kişi katıldı.
Kamp çalışmasının şube çalışmalarındaki motivasyonu artırmak İdareciler arasındaki kaynaşmayı geliştirmek için bir araya geldiklerini ifade eden Fatih cami başkanı Fevzi Bayrak sözlerine şöyle devam etti.
“Biz Fatih cami olarak üzerimize düşen vazifemizi yapmaya çalışıyoruz, hizmet yarışındaki bayrağı bu tip çalışmalarla şubemize yeni gençler kazandırarak kendilerine teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.
Fatih cami teşkilatlanma başkanı Erhan Ertaş bu proğramı gerçekleştirirken amacımız idarecilerimiz eğitimcilerimiz ve ailelerimizle burada başta aile yapımızı ve teşkilatcılığımızı öğrenip,şubemizde en iyi bir şekilde uygulama amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

Fatih camisinin iki gün süren eğitim kampında IGMG Köln Bölge Başkanı Selahattin Demirci, Genel merkez hatipleri,Sebahattin Uçar, Abdurrahman Güçlü seminer verdiler.

İki gün süren kamp proğramı başta futbol voleybol, masa tenisi gibi çeşitli spor aktiviteleri, gece yakılan ateş etrafında sohbet proğramları mangal ve çeşitli sürprizlerle devam etti. Fatih cami başkanı Fevzi Bayrak çocuklar ve bayanların uygulamadan çok memnun kaldıklarını, sezon sonunda yeni bir kamp yapılırsa mutlaka iştirak edeceklerini kendisine ilettildiğini, bu tip çalışmaları önümüzdeki sezonda tekrar yapmayı planladıklarını ifade etti.

Related Post