İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Dursun Topçu

793 0

İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Dursun Topçu, fuarda basına yaptığı açıklamada Türk firmalarının kendilerini geliştirdiğini Avrupa’ya uygun ürünler ve sunumlar yapıldığını belirtti. Topçu „Gıda sektöründe ülkemiz iyi bir yere doğru ilerliyor, inşallah daha iyi olacağız. Gıda üreticilerimiz kendilerini değiştiriyorlar. Sürekli Avrupa’ya uygun, dünyaya uygun daha kaliteli, organik ürünler yetiştirme gayreti içindeler. Gıda üretim teknolojimizi ne kadar fazla geliştirirsek dünya pazarlarına o kadar daha fazla girebiliriz“ dedi.
Fuara Türkiye’den katılan firmalara ürünlerini sergileyebilmeleri için daha çok imkan tanınması gerektiğine değinen Topçu, hem Almanya’nın hem de AB’nin vizeler konusunda kolaylık ve tolerans sağlamasını arzu ettiklerini söyledi. Ayrıca Topçu, Irak’ta yaşanan sorunların da biran önce sonuçlanmasının ticaret açısından olumlu olacağını kaydetti.

Related Post

ABD’de vaka sayısı 100 bini geçti

Posted by - 27. März 2020 0
Amerika Birleşik Devletleri’nde vaka sayısı 100 bini aşarken, korona virüsten ölenlerin sayısı ise 550’yi geçti. Özellikle New York en çok…