„İlk Öpücük“ filminin Avrupa galası Köln’de yapıldı

723 0

„İlk Öpücük“ filminin Avrupa galası, filmin başrol oyuncuları Murat Yıldırım, Özge Gürel ve Hayrettin Karaoğuz’un katılımıyla Köln’de yapıldı

Sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği filmin başrol oyuncuları Murat Yıldırım, Özge Gürel ve Hayrettin Karaoğuz, filmi seyircilerle izledi.

Filmin oyuncuları, düzenlenen basın toplantısında, seyircilerin filmi beğenmelerinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Filmin başrol oyuncularından Murat Yıldırım, „Herkes senaryoyu çok beğenmişti ve oyuncu arkadaşlarımız da daha ilk günden tüm samimiyetlerini filmin içine koydular. Bu da zaten beyaz perdeye yansıdı diye düşünüyorum. Samimi bir film oldu; bu çok önemli. Çok inandığımız bir film oldu hepimiz için. Bu filmde olduğum için çok mutluyum.“ dedi.

Filme gösterilen ilgidem memnun olduğunu dile getiren Özge Gürel ’’Aşkın her türlüsüne inanıyorum. Tamamen kişisel şeyler olduğuna inanıyorum böyle şeylerin. Aşk sizde varsa karşı tarafta da mutlaka bulursunuz.“ dedi.

Film, geçirdiği bir kaza nedeniyle hiçbir yeni hatıra edinemeyen, her güne 2 yıl öncesinden tekrar tekrar başlayan Bahar (Özge Gürel), ailesinin büyük özverileri sayesinde hayatına hep aynı 24 saati yaşayarak devam etmesini ve yaşadığı kasabanın çapkın gençlerinden Hakan (Murat Yıldırım) Bahar’ı görür görmez aşık olmasını konu alıyor.

Filmin yönetmenliğini Murat Onbul, senaristliğini ise Çağlar Yurt’un yapmış.

Related Post

DİTİB kurban stantlarına yoğun ilgi

Posted by - 24. Juni 2023 0
Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı cami derneklerinde açılan “Kurban Bağış Standı”na bağışçılar yoğun ilgi gösteriyor. Diyanet İşleri Türk…