Ev havaya uçtu 1 ölü 4 yaralı

382 0

Almanya’nın Köln kentinde akli dengesi yerinde olmayan 79 yaşındaki Almanın oturduğu evi havaya uçurduğundan şüpheleniliyor.

Bugün saat 14’de gerçekleşen patlamayla Wichheimer sokağı 178 numarada bulunan ev tamamen yok oldu.

Patlamanın yaşandığı evde ölü olarak bulunan kişinin patlamaya yol açtığı basında yer alan haberlere yansıdı.

4 kişinin yaralandığı patlama sonrası tamamıyla çöken evin yanı sıra bir çok ev ve araç zarar gördü. Olay yerinde patlamanın ardından çıkan yangını itfaiye  ekipleri söndürdü. Yaralılara ambulanslarda müdahale edilirken, polis ekipleri de kısa bir süre sonra olay yerine geldi. Uzun bir süre evden çıkarılamayan ev sahibinin cesedi, yangının söndürülmesinden sonra 6 arama kurtarma köpeği ile yapılan aramanın ardından bulunup çıkarıldı.

Daha önce bir çok kez akıl hastanesinde yattığı ve tehlikeli başka suçlar işlediği belirtilen kişinin cezai ehliyetinin olmadığı yerel basına yansıdı.

Related Post

Wernau’da dünya barışı için dua

Posted by - 2. September 2019 0
Wernau Belediye Başkanı Elbl: “Zihinlerimizde barışı ve sevgiyi yaymalıyız” Baden-Württemberg eyaletinin Wernau kentinde Müslüman, Hristiyan ve Museviler dünya barışı için…

10 Kasım’da Atatürk anıldı

Posted by - 10. November 2019 0
Türkiye’nin Köln Başkonsolosluğunda düzenlenen törenle, aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun şahsında dava ve silah…