Dünya Boks Şampiyonu Fırat Arslan: Gücümü inancımdan alıyorum

576 0

Dünya ve Avrupa Boks Şampiyonluk ünvanını (WBO) elinde bulunduran Fırat Arslan UETD derneğinin davetlisi olarak Gummersbach’da hayranlarıyla buluştu. Bergneustadt Belediye salonunda yapılan programa T.C Köln Konsolosu Nağı Tayru, Bergneustadt Belediye Başkanı Wilfried Holberg, Alman Engelliler Spor Derneği yöneticileri, belediye encümenleri, FDP,  CDU, SPD parti temsilcileri vatandaşlar ve yakın çevrede dövüş sporları ve spor salonları işleten Alman ve yabancı işletme sahipleri programı takip ettiler.

47 yaşındaki sporcumuzun  inancının kendisini bugünlere getirdiğini ve gücünü inancından aldığını ifade etti. Avrupalı  Türklerin Almanyanın vazgeçemiyeceği bir değer olduğunun altını çizen sporcumuz, ilk kuşak  Almanyaya gelen büyüklerimizin Almanya’nın tekrar inşâsında büyük emeklerinin olduğunu,  her iki tarafında birbirine daha fazla yaklaşıp karşılıklı saygı ve sevginin arttırılmasına daha çok ihtiyacı var.” dedi.

İSKENDER GÜNGÖR – MEHMET PEKTAŞ

Related Post

24 saatte ev yapmak mümkün mü?

Posted by - 5. August 2023 0
Modüler yapı sisteminde son dönemde giderek yaygınlaşan ev yapım tekniklerinde çeşitlilik artıyor. Modul-Us Yapı’nın sahibi Mimar Bülent Aydın, 24 saatte…