Dilara ve İlhan evlilik yolunda

728 0

Almanya’nın Köln şehrinde doğup, büyüyen ve tahsillerini tamamlayan mimar Dilara ile makina mühendisi İlhan evliliğe ilk adımlarını düzenlenen nişan merasimi ile attı.

Antakyalı Selma-Feyruz çiftlerinin kızları Dilara ile Trabzonlu Sema-Ali Özkan çiftlerinin çocukları İlhan, aileler arasında düzenlenen mütevazi kır nişan töreni ile evliliğe ilk adımlarını attı.

Sevenlerinin yalnız bırakmadığı genç çiftlerin yüzüklerini aile büyüklerinin takmasının ardından gençler ve davetliler doyasıya eğlendi.

Nişan merasimleri ile ilgili olarak açıklamada bulunan Dilara ve İlhan, „Bugün mutlu günlerimizden ilkini yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan büyüklerimize, yakınlarımıza, dost ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz“ dediler.şükranlarımızı sunuyoruz“ dediler.

İsimlerinin yazıldığı pastayı kesen genç çiftler davetlilerle birlikte güzel bir gün geçirdiler. Damat adayı Trabzonlu olunca nişan merasiminin finali Karadeniz yöre müziği eşliğinde horonla tamamlandı.

 

Ercüment Aydın / Köln

Related Post

„Kristal Gece“nin 81. yıl dönümü

Posted by - 11. November 2019 0
Almanya’da 8-9 Kasım 1938’de Yahudilere yönelik saldırıların kurbanları anıldı. Almanya’da 1938 yılında 8 Kasım’da „Kristal Gece“ olarak anılan Yahudilere yönelik…

DİTİB camisinde maske üretilmeye başlandı

Posted by - 13. Mai 2020 0
Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Duisburg Merkez Camii’nde maske üretim atölyesi oluşturularak, koronavirüs salgınında ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere…

1 KAN Düğün Organizasyonu

Posted by - 26. Dezember 2016 0
1 KAN Düğün Organizasyon sizlere her türlü karmaşadan uzak, profesyonel kadrosuyla güvenilir bir ortamda, katılımcıları hayran bırakacak düğün organizasyon fikirleri…