Dilara ve İlhan evlilik yolunda

694 0

Almanya’nın Köln şehrinde doğup, büyüyen ve tahsillerini tamamlayan mimar Dilara ile makina mühendisi İlhan evliliğe ilk adımlarını düzenlenen nişan merasimi ile attı.

Antakyalı Selma-Feyruz çiftlerinin kızları Dilara ile Trabzonlu Sema-Ali Özkan çiftlerinin çocukları İlhan, aileler arasında düzenlenen mütevazi kır nişan töreni ile evliliğe ilk adımlarını attı.

Sevenlerinin yalnız bırakmadığı genç çiftlerin yüzüklerini aile büyüklerinin takmasının ardından gençler ve davetliler doyasıya eğlendi.

Nişan merasimleri ile ilgili olarak açıklamada bulunan Dilara ve İlhan, „Bugün mutlu günlerimizden ilkini yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan büyüklerimize, yakınlarımıza, dost ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz“ dediler.şükranlarımızı sunuyoruz“ dediler.

İsimlerinin yazıldığı pastayı kesen genç çiftler davetlilerle birlikte güzel bir gün geçirdiler. Damat adayı Trabzonlu olunca nişan merasiminin finali Karadeniz yöre müziği eşliğinde horonla tamamlandı.

 

Ercüment Aydın / Köln

Related Post

24 saatte ev yapmak mümkün mü?

Posted by - 5. August 2023 0
Modüler yapı sisteminde son dönemde giderek yaygınlaşan ev yapım tekniklerinde çeşitlilik artıyor. Modul-Us Yapı’nın sahibi Mimar Bülent Aydın, 24 saatte…