Saadet Partisi Köln’de iftar verdi

690 0

Saadet Partisi Köln başkanlığının geleneksel iftar yemeğine siyasi parti temsilcileri Köln belediyesi uyum meclis üyeleri, basın, iş dünyası ve partililer  iştirak ettiler. İftar proğramı Davut Öcalanın okuduğu Kuran tilavetiyle başladı. Saadet partisi Köln il başkanı Ali Koç davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettiği konuşmasının siyasi bölümünde beklenen ifade “değiştir “ diyerek bitirdi. Saadet partisi Almanya Köln iftarına Belçikadan Saadet partisi Avrupa başkan yardımcısı ve eğitim başkanı Bilgin Özışık günün hatibi olarak katıldığı proğramda “ Biz bir işi ibadet maksadıyla yaparız. Sırf Allahın razı olması için yaparız. Biz Saadet partililer olmasaydık, AK Partisi müslümanların tek partisi gibi gözükecek, müslümanların becerebildiği bu denilecek tüm fatura islami siyasete kesilecekti. “
Türkiye gündemiyle alakalı verdiği mesajlarını Bilgin Özışık şu sözlerle sürdürdü.
“Hz Osman gibi kendi satın aldığı kuyudan su içmez hale geldik. Tek bir millet vekili olmadığı halde, 16 yıldır meclis dışında olmasına rağmen, tek bir kuruş yardım almadığı halde bu ışığı söndürmeyen, bu kapıyı kapatmayan, AK Parti siyasetiyle müslüman siyasetinin aynı olmadığını anlatan biz teşkilat mensupları bu çalışmayı Allah rızası için yapıyoruz.

SIKILMADIK EL ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYACAGIZ

Her ibadetin bir zirvesi vardır. Hac ibadetinin zirvesi Arafattır. Oruç ibadetinin zirvesi Kadir gecesidir. Bizim siyaset ibadetimizin zirveside seçimdir. Cihadımızın zirvesi bu seçimde tutmadığımız el çalmadığımız kapı kalmamalıdır.”
Özışık Ahlak adalet özgürlük ve hak’ca dağıtımda sorun yaşandığını ifade ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü. Sadece iki gencin el ele tutuşup cami avlusunda gezmesinden biz bahsetmiyoruz. O cami ve parkın arkasındaki işi yapan mütahid ile belediye başkanının arasındaki kirli işinden bahsediyoruz. Ahlakdan kasdımız kamu ihale yasasını 30 defa değiştiren bir ahlaksızlıktan bahsediyoruz “ diğerek sözlerini sürdürdü. Köln Sadet parti iftar proğramında Mehmet Özkü hocanın okuduğu akşam ezanıyla davetliler oruçlarını açtılar.

 

Related Post