Foto Sevgi Yılmaz

Almanya’da sağlık çalışanları balkonlardan alkışlandı

666 0

Almanya’nın birçok yerinde insanlar saat 21:00’de balkondan ve evlerinin pencerelerinden sağlık çalışanlarını alkışladı.

Yeni tip korona virüs vakaları hızla artarken, yoğun çalışma koşulları içerisinde insanlara hizmet veren sağlık çalışanlarına destek için Köln kentinin farklı semtlerinde bir çok kişi bu akşam 21.00’de balkonlara çıkarak tüm sağlık çalışanlarını alkışladı.

Foto Sevgi Yılmaz
Foto Sevgi Yılmaz


Salgının en yoğun yaşandığı ülkelerden biri olan Almanya’da bugün saat 20.00 itibarıyla vaka sayısının 15 bin 309 kişiye ulaştığı, 44 kişinin hayatını kaybettiği ve 115 kişinin ise iyileştiği bildiriliyor. Ayrıca Bavyera Eyaleti’nin bir bölümünde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş durumda.

Related Post

DİTİB’de Mevlid Kandili coşkusu

Posted by - 19. November 2018 0
Peygamber Efendimizin dünyayı teşrifleri olan Mevlid Kandili İslam aleminde coşkuyla kutlanıyor. Almanya’nın Köln kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB)…

Almanya’da Türkçe korona uygulaması

Posted by - 30. Juli 2020 0
Almanya’da hükümet tarafından yeni tip koronavirüs (covid-19) enfeksiyon zincirinin takip edilmesi için geliştirilen cep telefonu uygulamasının Türkçe versiyonu bugün kullanıma…