Google ve yapay zeka

536 0

Google mail hizmeti olan Gmail için güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Android için sunulan yapay zeka destekli bildirim seçeneği bugün iOS kullanıcılarının da beğenisine sunuldu. Peki, yapay zeka destekli bildirim özelliği nasıl çalışıyor?

Mail uygulamasına OTA üzerinden sunulan güncelleme ile uygulama artık bildirimleri algoritması sayesinde sizin alışkanlıklarınıza göre gösteriyor. AI yani yapay zeka sayesinde; uygulama yeni e-postaların sizin için önemli olup olmadığına karar veriyor ve buna göre bildirim gönderiyor.

iOS cihazınızdan uygulamanın Ayarlar > Hesap> Bildirimler > Sadece Yüksek Öncelikli seçeneğine giderek bu özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz. Kademe kademe olarak sunulan bu özellik henüz Türkiye‘de kullanıma sunulmadı.

Related Post

Secim Sonuclari

Posted by - 26. Juni 2018 0
YSK’nın açıkladığı kesin olmayan seçim sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52.59’luk oy oranına ulaştı. Diğer adaylar, İnce yüzde 30.64, Akşener…

Libya’da uçak kaçırıldı

Posted by - 23. Dezember 2016 0
Libya’da uçak kaçırıldı. Afrikiye Havayollarına ait iç hat seferi gerçekleştiren Airbus320 tipi yolcu uçağı sabah 111’i yolcu, toplam 118 kişi…

Moda haftası

Posted by - 27. Juli 2017 0
Kolombiya’nın Medellin kentindeki moda haftasında, Latin Amerika markaları yeni giyim, mayo ve bikini koleksiyonlarını sergiledi.