Burcu ve Sergen şanlı Türk bayrağı altında mutluluklarını perçinledi

196 0

Almanya’nın Köln kentinde yaşayan turizm sektörünün tanınmış isimlerinden Mehmet Aydın’ın oğlu Sergen dünya evine girdi.

Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği Avrasya Düğün Sarayı’nda gerçekleşen düğün, konukların hafızasında unutulmaz bir gece yaşattı.

DİTİB ve Sosyal Dayanışma Merkezi personeli ile çok sayıda sektör mensubunun katıldığı düğünde, Mehmet Aydın ve oğlu Sergen Aydın gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Ergün ve Aydın ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları ile sevenleri yalnız bırakmadı.

Sektör mensupları ve yakın dostlarını en iyi şekilde ağırlayan baba Mehmet Aydın; “Evladımız Sergen ve kızımız Burcu’nun dünya evine girmelerinin mutluluğunu yaşıyorum. Allah herkese mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin. Bizlerin geleceği çocuklarımızın bu mutluluğuna ortak olmak için ailemizi onurlandıran tüm davetlilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Burcu ve Sergen, şanlı Türk bayrağı altında yoğun alkış eşliğinde salona girdi.

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği muhteşem düğünde, Aydınlı gelin ve Sinoplu damattan yöresel oyunlar ve Nart Zeybek Folklor Ekibi gösterileriyle unutulmaz bir gece yaşandı.

Düğün pastasını birlikte kesen Burcu ve Sergen ilk dilimleri birbirlerine ikram etti. Geç saatlere kadar devam eden düğünde yeni çift mutlu saatler yaşadı. Çiftin yakınları ve akrabaları tarafından çeşitli hediyelerin takdim edildiği düğünün finalinde aile fotografı alındı.

Ercüment Aydın / Köln

Related Post

Dilara ve İlhan evlilik yolunda

Posted by - 21. April 2018 0
Almanya’nın Köln şehrinde doğup, büyüyen ve tahsillerini tamamlayan mimar Dilara ile makina mühendisi İlhan evliliğe ilk adımlarını düzenlenen nişan merasimi…

1 KAN Düğün Organizasyonu

Posted by - 26. Dezember 2016 0
1 KAN Düğün Organizasyon sizlere her türlü karmaşadan uzak, profesyonel kadrosuyla güvenilir bir ortamda, katılımcıları hayran bırakacak düğün organizasyon fikirleri…