Ali Kızılkaya’nın mutlu günü

1550 0

Almanya eski İslam konseyi başkanı, IGMG Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kızılkaya oğlu Ömer Kızılkayayı evlendirdi. Kölnde yapılan düğüne Avrupanın pek çok şehrinden davetli iştirak etti. IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün genel sekreter Bekir Altaş MYK üyeleri bölge başkanları ve çok sayıda davetli Ali Kızılkayayı mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Düğün proğramında davetlilere seslenen IGMG Genel başkanı Kemal Ergün evlilik kurumunun önemine değindi. Genç çifte mutluluklar dileyen Ergün düğünün her iki aile için de hayırlı olması dileklerini iletti. İrşad Başkan Yardımcısı Hulusi Ünye Hoca Efendi ise her aileye böyle İslami geleneğe uygun bir düğün yapmanın nasip olmayacağını dile getirdi. Bunun azımsanmayacak bir nimet olduğunu ifade etti.
Ali Kızılkayanın Ekonomi bölümü okuyan oğlu Ömer Kızılkaya genel merkez muhasebe bölümünde çalışıyor. Kayseri nüfusuna kayıtlı olan Ömer Kızılkaya IGMG Hamburg bölgesinden Trabzon kökenli Kübra hanımla dünya evine girdi.

Related Post

Futbol sahasında bayram namazı

Posted by - 4. August 2020 0
Almanya’nın Brühl kentinde bayram namazı futbol sahasında kılındı. Almanya’da müslümanlar bayram namazını kılmak için camilere koştu. İslam Toplumu Milli Görüşe…