Acıları paylaşan gönüllü kahramanlara teşekkür ziyareti

541 0

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Kadınlar Kolu, koronavirüsü ile mücadele sürecinde özveriyle çalışan ‘Cenaze Fonu Nakil Görevlileri’ne moral ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Köln DİTİB Bölge Kadınlar Kolu Başkanı Ümran Aslan ve DİTİB Kadın Çalışmaları Koordinatörü Nurten Afat, bölge kadınlar kolu adına Sosyal Dayanışma Merkezi’ni (DİTİB-ZSU) ziyaret ederek, cenaze nakil görevlilerine teşekkür etti.

Özveriyle görev yapan ‘Cenaze Fonu Nakil Görevlileri’ne teşekkür ediyoruz

DİTİB Cenaze Fonu nakil görevlilerine moral ve motivasyon olması amacıyla ziyarette bulunduklarını ifade eden Köln DİTİB Bölge Kadınlar Kolu Başkanı Ümran Aslan, “Yakınlarını ve tanıdıklarını kaybeden insanların, özellikle bu zorlu süreçte acılarını paylaşan cenaze nakil görevlilerimizin yaptıkları bu gönüllü hizmetlerinden ötürü kendilerine minnettarız” dedi.

Aslan, “Bizler gönüllü kadınlar olarak acılı ailelerle yaptığımız telefon görüşmelerinde, özellikle koronavirüs sebebiyle insanların cenazelerinin yanında olamamalarının acısını birlikte paylaşıyoruz. Köln Bölge Kadınlar Kolu olarak, bu süreçte onlara güven veren, büyük bir fedakarlık, sabır ve özveri ile gecesini gündüzüne katarak canla başla görev yapan cenaze nakil görevlilerimizin ne kadar hassas ve bir o kadar da zor görev yaptıkları için kendilerine teşekkür etmek, şükranlarımızı sunmak istedik.” ifadesinde bulundu.

Sosyal Dayanışma Merkezi (DİTİB-ZSU) yöneticilerine de ayrıca teşekkür eden kadınlar kolu üyeleri, ziyaretin anısına cenaze nakil görevlilerine hediye sepetini ile şükran ve minnet duygularını ifade eden bir de “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Ercüment Aydın / Köln

Related Post

Bombalı araçla saldırı

Posted by - 5. Januar 2017 0
Bomba yüklü araç infilak ettirildi 7 kişi yaralı, 2 kişi şehit oldu. İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen olay hakim ve savcıların…