5 YILDA 4 KEZ ŞAMPİYON OLAN AFJET AFYONSPOR JET HIZLA 1. LiGE OTURDU

498 0

İSKENDER GÜNGÖR – ADEM BALCI

2017-2018 sezonunda hem futbolda birinci lige, hemde basketbolda oynanan play of maçları mücadelelerini kazarak şampiyon olup süper lige çıkan, Afyonkarahisar şehrinin takımı AfjetAfyonsporda kutlamalar devam ediyor.

2013 yılında kurulan Afjet Afyonspor 5. yılında 4. şampiyonluğunu kazanarak adını 1.Lige yazdırdı. Salih Sel’in başkanlığındaki Afjet Afyonsporun yeni hedefi Süper Lig. Yeni yapılanma, şehre kazandırılan hem yeni futbol sahası, hemde Prof.Dr Veysel Eroğlu kapalı spor salonu ile kurumsal olarak 2013 yılından sonra Futbol ve basketbolda fırtına gibi esen Afyonspor bu yıl voleybol Efeler liginde , hedeflediği olan play of maçlarınıda oynadı.
Afjet Afyonsporun sevilen yüzlü başkanı (abisi) Salih Sel “2013 yılında başladığımız Amatör ligden ertesi sene Bal ligine, 2015 de 3.lige, 2016 da2. lige ertesi senede bu yıl 1. Lige çıktık. 4 yılda 4 şampiyonluk. Özveri dev rakipler, deplasman, kar çamur uykusuzluk derken hakikaten kolay olmadı. Bu güne kadar Belediyemiz, Afjet, Yüntaş,Afyonkarahisar sevdalılarımız oyuncularımız ve yönetimimizle kenetlendik buraya geldik. Bundan sonrada önemli olan geldiğimiz yerde kalıcı olup, zamanı gelincede asıl hedefimiz olan SÜPER lige Afyonumuzu çıkartmak olucaktır” diyen Salih başkan emeği geçen tüm camiaya futbolcusundan yöneticisine, taraftarından hemşehrilerine kadar teşekkür ederek önümüzdeki yıl her kesin taşın altına elini koymasını , üç kulvarda koşan takımlarına desdeğini istedi. Öte yandan Afjet Afyonspor futbol takımı başkan Salih Sel ve ekibi kazandığı kupayla, başta Çay ilçesi olmak üzere Bolvadin Dinar, Emirdağ ilçelerinde taraftarlarıyla buluştu.

Related Post

DİTİB’de Mevlid Kandili coşkusu

Posted by - 28. Oktober 2020 0
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesi “Mevlid Kandili” dolayısıyla Köln DİTİB Merkez Camii’nde Mevlid-i Nebi özel programı…